Liigat

Salibandyn mahdollisen seiskafinaalin pelipaikka vaihtuu – Classicin mukaan Bläk Boksiin mahtuu 2000 katsojaa

02.05.
2022
Liigat

Kuva: Esa Takalo

Tampereen kaupungin työntekijöitä koskeva lakko siirtää F-liigan mahdollisen seiskafinaalin pelipaikkaa. Mahdollinen viimeinen finaali piti alun perin pelata Hakametsässä.

Salibandyliiton hallitus kokoontui maanantaina käsittelemään seiskafinaalien olosuhdevaatimuksia.

Sarjamääräyksistä päätettiin pitää kiinni – seitsemäs finaali täytyy järjestää areenalla, johon mahtuu vähintään 2000 katsojaa. Sen sijaan vaatimuksesta pelata ottelu omalla paikkakunnalla luovuttiin.

Classic on hallituksen linjauksen jälkeen päättänyt yhdessä Ideaparkin kanssa pelata ottelun Bläk Boksissa. Tamperelaisseura vastaa, että paikalle mahtuu sarjamääräysten mukaisesti vähintään 2000 katsojaa.

– On valitettavaa, että olosuhteet ovat kevään ratkaisupelien ollessa käynnissä tällaiset. En osaa vielä sanoa, miten Classic ja Ideapark saavat Bläk Boksiin mahtumaan 2000 katsojaa, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi.

Mahdollinen ratkaiseva seitsemäs peli pelataan keskiviikkona 4.5. klo 18.30 alkaen. Finaalisarja on katkolla jo maanantaina tamperelaisille, kun Nokian KrP ja Classic kohtaavat Nokian jäähallissa. Mikäli kotijoukkue juhlii voittoa, siirtyy finaalisarjan ratkaisu keskiviikolle.

Teksti: F-liigan tiedote

Pääkallo.fi