Veera Kauppi Innebandymagazinetin haastattelussa: “Voin pitää oveni auki muuallekin”

Veera Kaupin (neljäs vas.) tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä auki. Kuva: perwiklund.se

Veera Kaupin vaiheikas kausi päättyi onnellisissa merkeissä, kun hänen edustama seura Thorengruppen juhli Ruotsin mestaruutta Avicii Arenalla. Kaupin sopimus joukkueensa kanssa päättyi mestaruusjuhliin ja vielä on epävarmaa, nähdäänkö suomalainen Uumajassa myös tulevalla kaudella.

Kauppi kertasi Ruotsin suurimman salibandysivuston, Innebandymagazinetin haastattelussa kuluneen kauden tapahtumia sekä kertoi, että ei ole vielä liikaa ehtinyt miettiä tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Joulukuussa Suomi hävisi MM-finaalin Ruotsia vastaan jatkoajalla, ja tämän lisäksi Kauppi joutui olemaan runkosarjan viimeiset ottelut sivussa loukkaantumisen seurauksena.

– Kulta merkitsee paljon. Tämä kausi on ollut erittäin pitkä, ja MM-kisoista oli vaikeaa matkustaa kotiin hopeamitalin kanssa. Tämän jälkeen aloin keskittymään siihen, että en varmasti saa toista hopeamitalia tällä kaudella. Oli kiva päättää tämä kausi kullalla.

Kaupin sopimus Thorengruppenin kanssa päättyi kuluneeseen kauteen, ja hänen mukaansa vielä on epävarmaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

– Managerini huolehtii näistä asioista. Olen alkanut miettimään asiaa vähän finaalin jälkeen, mutta mikään ei ole vielä selvää. Pudotuspelien aikana olen keskittynyt vain pelaamiseen, joten tällä hetkellä ei ole paljoa sanottavaa, Kauppi kommentoi sivustolle

Onko Thorengruppenissa pysyminen ykköstavoite, vai onko muita vaihtoehtoja paljon?

– En sanoisi, että vaihtoehtoja on ollut paljon, mutta en ole vielä allekirjoittanut mitään, joten voin pitää oveni auki myös muuallekkin. Olisi typerää päättää asioista ajattelematta niitä yhtään. Viihdyn kuitenkin erittäin hyvin Uumajassa ja Thorengruppenissa, Kauppi toteaa.