Lukkari palaa Porista Liminkaan – ”Fiilis on niinku ois vankilasta päässy”

Eerik Lukkari (nro. 46) palaa Limingan niittomiehiin. Arkistokuva: Esa Jokinen

Eerik Lukkari (nro. 46) palaa Limingan niittomiehiin. Arkistokuva: Esa Jokinen

Divarin Limingan Niittomiehet julkaisi viikonloppuna kaksi pelaajasopimusta. Hyökkääjät Eerik Lukkari ja Mika Heiskanen palaavat joukkueen vahvuuteen ensi kaudeksi.

Lukkari kokeili viime kaudella siipiään liigatasolla Porin Karhuissa. Pelejä kertyi 22, mutta vastuu oli vähäistä ja henkilökohtaisia tehopisteitä ei kertynyt lainkaan. Divarissa Lukkari on sen sijaan ollut hyvinkin tehokas. KeLyssä ja LNM:ssä Divarin pelejä on kertynyt kaikkiaan 172 ja pisteitä 183 (139+44).

Lukkari kommentoi siirtoaan kotikonnuille varsin hekumallisesti LNM:n uutisessa.

– Fiilis on niinku ois vankilasta päässy, toivotaa et Ipi palauttaa kylän avaimet takas. Odotan, että jatketaan siitä mihin meno viime kaudella Niittareilla tyssäs ja otetaan se kuuluisa seuraava askel. Eletään ja hengitetään tätä hommaa yhteisönä yhessä kannattajien kans, mahtavaa nähä kaikkia tuttuja kasvoja taas hallilla.

Heiskanen pelasi viime kauden ulkomailla Sveitsin NLB:ssä. Heiskanen on pelannut yhdellä kaudella liigaa OLS:ssa ja tuolloin pelejä kertyi kuusi (1+1). Kovimmat näytöt ovat Divarista Merikosken ja LNM:n paidoista, joissa hyökkääjä on pelannut 79 peliä (75+37).

– Paluu punaisiin tuntuu aivan kotiinpaluulta ja fiilis on erittäin korkealla! Joukkueessa on paljon taitoa ja taso reeneissä on korkealla. Ensi kaudella tullaan näkemään erittäin kovatasoinen joukkue, joka pelaa viihdyttävää salibandya. Nähdään ja moikataan hallilla, Heiskanen hehkutti LNM:n päivityksessä.