Oilers hankki nuoren ErVi-hyökkääjän – ”Ikäluokkansa kärkipelaajia”

Heikki Luukkosen luotsaama Oilers kaappasi nuoren talentin ErVi:stä. Kuva: Juhani Järvenpää

Heikki Luukkosen luotsaama Oilers kaappasi nuoren talentin ErVi:stä. Kuva: Juhani Järvenpää

Esport Oilers tiedotti viikonloppuna, että se on hankkinut riveihinsä hyökkääjä Leevi Rantalan (s. 2004).

EräViikingit kertoi aiemmin loppuviikosta, että se on purkanut Rantalan tulevan kauden pelaasopimuksen pelaajan kanssa. Rantalan pääsarjakokemus on toistaiseksi vähäistä sillä hän pelasi toissakaudella 12 Divarin peliä (3+1) ja viime kaudella yhden liigapelin.

Viime kausi oli pelaajalta loukkaantumisten sävyttämä ja se meni pääosin P21-joukkueessa, joka voitti ikäluokan SM-kultaa. Rantalalla on junioritaustaa myös Keravan Blackbirdsista.

– Fiilis on äärimmäisen odottava ja innokas! Halusin satsata kaikkeni salibandyyn. Haluan nähdä, mihin pystyn parhaassa mahdollisessa ympäristössä, ja koin että pääkaupunkiseudulla se löytyy Oilersista. Pelaajana teen niin kovaa töitä, kun pystyn, ja haluan aina voittaa. Omat vahvuudet löytyvät hyökkäyspäästä, mutta uskon että täällä pääsen kehittymään kokonaisvaltaisesti. On hienoa tulla Espooseen Oilersiin hommiin, Rantala suitsutti Oilersin sivuilla.

Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen kehui kaappausta estottomasti.

– Rantala on lupaava nuori pelaaja ja ikäluokkansa kärkipelaajia, jonka potentiaali on korkealla. Hänellä on hyvät vaistot pelaamiseen ja osaaminen hyökkäyssuuntaan. Rantalalla on vähän rikkonainen kausi alla loukkaantumisten myötä, joten Oilersissa ensimmäinen asia on nuoren herran kuntouttaminen ja sen jälkeen lähdetään työstämään kokonaisvaltaista pelaamista. Potentiaali ja mahdollisuudet ovat todella korkealla.