Tärkeitä jatkopahveja – Holm ja Weckstén jatkavat Blue Foxissa

Sofia Holm jatkaa Blue Foxissa. Kuva: Esa Jokinen

Sofia Holm jatkaa Blue Foxissa. Kuva: Esa Jokinen

Hyökkääjät Sofia Holm ja Mette Weckstén nähdään myös tulevalla kaudella NLB-joukkue Blue Foxin vahvuudessa.

Holm oli viime kaudella joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja. Vuonna 2002 syntynyt pelaaja iski 20 otteluun tehot 9+11 ensimmäisellä liigakaudellaan.

– Olen pelannut aina Blue Foxissa ja se on minulle itsestäänselvä valinta. Tuntuu turvalliselta ja varmalta jatkaa Blue Foxissa. Olen hakenut Tampereelle poliisikouluun, mutta opiskelijapaikan kohtalo selviää vasta joulukuun alussa ja itse koulu alkaa mahdollisesti ensi vuoden puolella. Joka tapauksessa pelaan kauden loppuun Blue Foxissa, Holm kommentoi tilannettaan seuran uutisessa.

Vuonna 1994 syntynyt Weckstén on kokeneempi pelaaja liigassa. Hyökkääjä on pelannut myös ÅIF:ssa ja liigapelejä on kertynyt yhteensä 88 uran aikana (24+17).

– Meillä on todella hyvä porukka ja olen saanut joukkueesta useita uusia ystäviä. Viime kauden ilmapiiri oli hyvä ja sama on jatkunut kevään ja kesän aikana. Olen pitänyt myös valmennustiimistä. Yksi asia mikä vaikutti päätökseeni oli se, että pääsen pelaamaan ensi kaudella 100. liigaotteluni, Weckstén perusteli.