Liigat

Veeti Koivisto Divarista OLS:in paitaan – “Ajatuksena on, että hän taistelee pääasiassa puolustajan pelipaikasta miesten joukkueessa”

22.06.
2022
Liigat

Koivisto (toinen pelaaja oik.) lukeutui Welhojen tehokkaimpiin pelaajiin Divarissa. Kuva: Juhani Järvenpää

OLS julkaisi maanantaina Veeti Koiviston kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

Vuonna 2001 syntynyt Koivisto liittyy oululaisten riveihin Divarijoukkue SB Welhoista. Päättyneellä kaudella hän pelasi Divarin runkosarjassa 25 ottelua tehopistein 10+12=22. Tulevalla kaudella Koivisto on pelikelpoinen myös OLS:in P22-joukkueessa.

– Veeti tuo meille tuohon monipuolisuutta ja kätisyyttä. Ajatuksena on, että hän taistelee pääasiassa puolustajan pelipaikasta miesten joukkueessa, mutta Veeti pystyy pelaamaan myös hyökkäyksessä, OLS:in lajivastaava Jani Lipsanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Lipsasen mukaan tulevan kauden joukkue on lähes valmis.

– Eiköhän tässä vielä kesäkuun aikana saada viimeisetkin nimet papereihin ja sitä kautta joukkue kasaan. Puolustuspää on kokemassa jonkin verran osumaa ennakoitua enemmän, mutta noin muuten tulevan kauden joukkueen kasaaminen on mennyt aikalailla odotetusti.

Eetu Moisio
Eetu Moisio on urheilujournalismin opiskelija ja Pääkallon työharjoittelija.

Moisiolta löytyy pelikokemusta laajalti eri sarjatasoilta 15 vuoden ajalta.

Tällä hetkellä hän toimii myös salibandyvalmentajana.