Liigat

Olli Arkkila vahvistamaan KrP:n puolustusosastoa – “Siirron taustalla on halu taistella Suomen mestaruudesta”

04.07.
2022
Liigat

Arkkila oli Josban paras pistemies runkosarjassa menneellä kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

Viime kaudella F-liigassa hopealle yltänyt Nokian KrP julkaisi perjantaina Olli Arkkilan pelaajasopimuksen.

24-vuotiaalta puolustajalta löytyy kokemusta sekä liigatasolta että Divarista. Kuluneella kaudella Arkkila pelasi Divarissa Josban riveissä 21 runkosarjaottelua tehopistein 14+15=29. Ennen Josbaan siirtymistä Arkkila vietti viisi kautta Westend Indiansissa, jossa hänelle kertyi liigatasolla runkosarjassa yhteensä 108 ottelua ja tehopisteitä näissä 20+29=49.

– Tosi hyvillä ja odottavilla fiiliksillä näätiin! Siirron taustalla on halu taistella Suomen mestaruudesta. Seurasta ja pelaajista välittyy vahva voittamisen ja kovan harjoittelun kulttuuri ja koen, että sen takia Nokia on tässä vaiheessa itselle juuri oikea osoite, Arkkila kommentoi siirtoaan seuran Facebook-tilillä.

– Myös siviilielämän asiat loksahtivat kohdalleen Tampereella! Koen tuovani joukkueeseen laajuutta ja pallollista osaamista puolustukseen. Osaltani pyrin myös ylläpitämään kovaa harjoituskulttuuria. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja murtautua maajoukkueeseen sekä tietysti voittaa kaikki mahdollinen näätäpaidassa.

Indians kertoi keväällä tiedotteessa Arkkilan olevan toistaiseksi normaalisti osa Heimoa, kun hänen kohdallaan odotettiin vielä tietoa opiskelupaikasta. Puolustajan tulevan kauden osoite löytyi lopulta Nokialta.

Eetu Moisio
Eetu Moisio on urheilujournalismin opiskelija ja Pääkallon työharjoittelija.

Moisiolta löytyy pelikokemusta laajalti eri sarjatasoilta 15 vuoden ajalta.

Tällä hetkellä hän toimii myös salibandyvalmentajana.