Liigat

Koovee julkaisi lisää lähteviä pelaajia – joukkueen tilanne herättää kysymyksiä

04.08.
2022
Liigat

Koovee säilyi viime kaudella NLA:ssa karsintojen kautta. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Kooveen naisten F-liigajoukkue julkaisi lisää lähtijöitä keskiviikkona.

Saimi Lehto, Kiia Avikainen, Nita Heino, Kaie Sinor, Sanni Koli, Riikka Valkamo, Mila Manninen ja Aino Lahti jättävät joukkueen tiedotuksen perusteella. Täten joukkueesta poistuu kahdeksan pelaajaa lisää.

Aiemmin joukkueesta on lähtenyt kymmenkunta pelaajaa, joten kaikkiaan lähtijöitä on jo joukkueellisen verran. Uusia pelaajia Koovee on julkaissut kymmenkunta. Vaihtuvuus on siis ollut aivan poikkeuksellisen suurta.

Oman lisämausteensa tilanteeseen antoi joukkueen sarjaan ilmoittautuminen, joka viivästyi viime keväänä ja joukkue sai siihen erikseen lisäaikaa. Koovee on kuitenkin ilmoittautunut NLA:han, joten sen tilanne herättää aiheellisesti kysymyksiä.

Lisää aiheesta myöhempänä ajankohtana.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen