Liigat

Myös Tähkä siirtyy Happeeseen – ”Kasper on puolustuksen jokerikortti”

14.08.
2022
Liigat

Kasper Tähkä pelasi viime kaudella liigakarsinnoissa Josban riveissä. Kuva: Anssi Koskinen

Happee julkaisi perjantaina Kasper Tähkän, 22, kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

Tähkä oli mukana viime viikolla Happeen harjoituspelissä Classicia vastaan ja onnistui tehoin 1+1. Taitava puolustaja on pelannut aikuisurallaan lähinnä Divarissa, mutta merkkautti viime kaudella 10 liigapeliä SPV:ssä. Divarissa Tähkä on edustanut Josbaa, HIFK:ta, Loviisan Toria sekä ÅIF:ia ja pelejä on kertynyt 136 (48+45).

– No totta kai sanomattakin selvää, että on hyvät fiilikset ja odottavaiset asetelmat pre-season peleihin. Ensi puraisu otettu jengiin ja tosi mun henkinen, huumorintajunen, mutta naamat sopivasti irvistellen höökivä ryhmä. Entuudestaan muutama tuttu kundi, mutta aikalailla hyppy tuntemattomaan paikkaan kuitenkin.

– Omalta osalta odotan murtautumista kokoonpanoon ja aion tehdä töitä sen eteen. Joukkueelta odotan nousujohteisesti ehjää kautta ja menestystä. Hyvältä tuntuu kaikin puolin. Makeeta olla täällä. Voispa viralliset pelit jo alkaa niin pääsis hassuttelemaa, Tähkä sanoitti.

Happee julkaisi aiemmin viikolla myös Julius Tuomisen ja Tommi Wianderin sopimukset. Manageri Petri Kauko näkee Tähkässä potentiaalia, mutta kommentoi samalla, että toistaiseksi on vähän pieniä haasteitakin vielä tällä hetkellä.

– Kasper on puolustuksen jokerikortti. Iso määrä taitoa ja potentiaalia. Haasteet fysiikassa, mutta eiköhän Keke (Matilainen) pistä ukon kuntoon. Kasper on todella mielenkiintoinen pelaaja, ja voi hyvinkin olla yksi Hirviteatterin suosikkihahmoista.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen