Liigat

Puskala ja Pekkarinen jatkavat Blue Foxissa – ”En ollut luultavasti valmis lopettamaan”

13.08.
2022
Liigat

Hannah Pekkarinen jatkaa Blue Foxissa. Kuva: Esa Takalo

Maalivahti Hannah Pekkarinen ja puolustaja Emma Puskala jatkavat NLB-joukkue Blue Foxissa tulevalla kaudella.

Pekkarisella on takanaan yksi kausi liigassa. Pelejä kertyi 21 (0+1) ja torjuntaprosentiksi muodostui 74,70. Puskala on pelannut kahdella NLB-kaudella yhteensä 20 ottelua (1+0) Blue Foxissa ja LosB:ssa.

– Kauden lopussa pohdin tosissaan jatkanko. Sitten tuli taukoa ja mietin asiaa enemmän, jolloin tuli tunne, että kaipaan salibandya. En ollut luultavasti valmis lopettamaan, enkä toisaalta tiedä mihin käyttäisin aikani jos salibandya ei olisi. Päätökseen vaikutti myös se, että useammat kokeneet pelaajat päättivät palata. Minä ja Julina Lindholm olemme pelanneet yhdessä junioreista asti ja tuntui hyvältä, että hän palasi, Pekkarinen sanoitti jatkopäätöstään.

Puskala sanoitti omaa päätöstään seuraavasti.

– Haluan pelata edelleen salibandya ja kehittyä pelaajana. Kun saimme kumppanini kanssa tietää, että jäämme Seinäjoelle, oli selvä asia jatkaa Blue Foxissa. Uskon lisäksi, että Simone Blom voi kehittää joukkuetta ennestään ja viedä sitä taktisesti eteenpäin.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen