Kaikkien aikojen tarjoilija jatkaa kovalla tasolla – Sami Koskelle 500 runkosarjan syöttöä täyteen

36-vuotias Sami Koski on edelleen tärkeä pelaaja SPV:lle. Kuva: Anssi Koskinen

36-vuotias Sami Koski on edelleen tärkeä pelaaja SPV:lle. Kuva: Anssi Koskinen

SPV-hyökkääjä Sami Koski rikkoi viikonloppuna Nurmon Jymyä vastaan 500 runkosarjan syöttöpisteen rajan liigatasolla historian ensimmäisenä pelaajana.

Kosken tehot liigatasolla ovat runkosarjassa 350+501. Koski on runkosarjan kaikkien aikojen pistepörssissä kolmantena Mikko Kohosen ja kärjessä olevan Henri Johansson jälkeen. Eroa Kohoseen on 25 tehopistettä.

Kokonaisuudessaan Koski on liigahistorian kolmanneksi tehokkain pelaaja pistein 425+594=1019 (543 ottelua), kun pudotuspelit lasketaan mukaan. Kokonaispisteissä edellä olevista Mikko Kohonen on vain 32 pisteen päässä.

Kaikkien aikojen tehopelaaja Johansson rikkoi viime viikolla 1100 runkosarjan tehopisteen rajan. Johanssonin kokonaissaldo on jo 1267 (723+544). Johansson on syöttöpörssin kaikkien aikojen kakkosena Kosken perässä 466 syötön voimin.