Podcastit

”Kelpaako piste?” on uusi Divariin keskittyvä salibandypodcast – avausjakossa kausiennakointia

16.09.
2022
Podcastit

Uusi podcast keskittyy Divarin tapahtumiin. Kuva: Juhani Järvenpää

Divarin kausi alkaa lauantaina 17.9. täydellä kierroksella. Tekstiennakon lisäksi uusi Kelpaako piste? -podcast käsittelee tulevan kauden lähtökohtia ennakon muodossa.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Divarin pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Ensimmäisessä jaksossa käsitellään alkavaa kautta kausiennakon muodossa. Lisäksi tapetilla on muita ajankohtaisia aiheita kuten mm. nimen muutos Inssi-Divariin. Atte Silvennoista tuuraa ensimmäisessä jaksossa salibandyselostaja Joonas Ehro.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen