Ruohonen jatkaa Karhuissa alkavalla kaudella – “Koitetaan pysyä nuorison perässä”

Ruohonen tuo kokemusta Karhujen puolustukseen. Kuva: Esa Jokinen

Ruohonen tuo kokemusta Karhujen puolustukseen. Kuva: Esa Jokinen

Divarin Karhut kiinnitti vielä yhden palasen puolustusosastolleen, kun kokenut Tatu Ruohonen solmi vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

Ruohonen, 33, on urallaan edustanut Karhujen lisäksi Loviisan Toria ja Rauman SalBaa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on pelannut karhupaidassa liigaa ja Divaria. Kokenut puolustaja on mitellyt liigatasolla runkosarjassa 251 ottelua tehopistein 27+47=74. Divarissa otteluita on kertynyt 121 (11+38).

– Mukava fiilis, sähly on usein kivaa. Kesällä yritin pelata golfia ja padelia, mutta ne eivät sujuneet, niin parempi jatkaa Karhuissa. Koitetaan pysyä nuorison perässä ja ehkä oppia heiltä jotain uusia kikkoja, Ruohonen sanoitti seuran tiedotteessa.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajala on tyytyväinen puolustajan jatkosta.

– Hienoa, että saatiin Tatu vielä mukaan. Viimeksi kun kokenut Ruohonen pelasi Divaria kaudella 2020-2021, oli hän Divarin +/- -tilaston kärjessä. Kovan taistelun ja periksiantamattomuuden lisäksi Ruohonen pystyy pelaamaan myös laadukkaasti hyökkäyssuuntaan, joten hän on tärkeä pelaaja joukkueelle. Odotan Tatulta “isoa” pelaamista joukkueen eteen kentällä, sekä johtajuutta vaihtoaitiossa ja pukukopissa.