Divarit

Steelersin Koposen pelirangaistus kumottiin – ”Teko ei missään tapauksessa ole pelinomainen”

29.09.
2022
Divarit

Kuvituskuva: salibandy.fi

Salibandyliiton pääsarjojen kurinpitodelegaatio on kumonnut Steelersin Joonas Koposen Divarin ottelussa saaman pelirangaistuksen.

Koponen sai rangaistuksen sunnuntain SalBa-Steelers -pelissä.

Tilanteessa Mieskoski kääntyy mennäkseen vaihtoon, jolloin Koponen napauttaa häntä mailallaan vyötärön korkeudelle osuen käteen/käsivarteen. Tallenteelta voidaan todeta mailaniskun osuneen Mieskoskeen, mutta isku ei ole ollut voimakas.

Koposen teko ei missään tapauksessa ole pelinomainen, ja on ehdottoman tuomittava ja rangaistava. Kurinpitodelegaatio kuitenkin katsoo, huomioiden mailaniskun voimakkuuden ja osumakohdan, että kyseessä ei ole sellainen pelisääntöjen kohdan 614/12 mukainen raaka rikkomus tai sellaisen yritys, josta tulisi määrätä pelirangaistus.

Kurinpitodelegaatio kumoaa Koposelle määrätyn pelirangaistuksen.

Päätökseen

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen