EräViikingeille jobinpostia – Ahon kausi on ohi

Tuomas Ahon kausi ehti päättyä ennen alkamistaan. Kuva: Jarmo Koskela

Tuomas Ahon kausi päättyi ennen alkamistaan. Kuva: Jarmo Koskela

EräViikinkien puolustajan Tuomas Ahon F-liigakausi 2022-23 on ohi, seura tiedotti keskiviikkona.

Aho loukkaantui vuoden 2022 tammikuussa ja on sittemmin kuntouttanut itseään takaisin pelikentille. Kuntoutuksessa tuli kuitenkin takapakkia, ja Aho tarvitsee nyt leikkaushoitoa vammaansa, joka taasen vaatii pitkän toipumisjakson.

– Järkyttävän iso takaisku ja pettymys kaiken kaikkiaan. On tosi kova halu auttaa jengiä kaukalossa ja halu päästä taas nauttimaan pelaamisesta oli valtava, mutta se ei nyt valitettavasti ole mahdollista, Aho sanoitti tuntojaan.

Aholle oli kaavailtu isoa roolia ErVin takalinjoilla, ja hän ollut viime vuosina helsinkiläisten parhaita pelaajia. Nykyisessä joukkueessaan, 178 liigapeliä (53+52) Kooveessa ja ErVi:ssä pelannut Aho, olisi kokeneimmasta päästä. Tällä kaudella Aho ei siis ehtinyt pelata peliäkään.

EräViikinkien kausi on ollu mollivoittoinen, ja joukkue on sarjan hännillä tällä hetkellä.