Kelpaako piste: Listauksessa ärsyttävimmät vastustajat – ”Aika huono pelaamaan salibandya”

Kelpaako piste? perkaa tällä viikolla Divarin arkea ja ylipäänsä sarjan eroja liigaan nähden. Kuva: Juhani Järvenpää

Kelpaako piste? perkaa tällä viikolla Divarin arkea ja ylipäänsä sarjan eroja liigaan nähden. Kuva: Juhani Järvenpää

Kolmas Kelpaako piste? -podcastin jakso käsittelee eritoten Divarin ja liigan välisiä eroja Divari-kärjellä.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divari pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Podcastin kolmannessa jaksossa pureudutaan divariaiheisiin kysymyksiin, kuten ”Miten Divari-pelaajan arki eroaa liigapelaajan arjesta?” ja ”Miksi Divari-joukkueilla on vaikea vakiinnuttaa paikkaa liigassa?”. Lisäksi käydään läpi viikonlopun tuloksia ja tulevan viikonlopun pelejä. Top 3-listassa sarjan v-mäisimmät joukkueet sekä pelaajat ja jakson yllätysvieraana toimii Josban maalivahti Wikke Pesonen.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.