Peter Kotilainen esitti toiveen sosiaalisessa mediassa – kaipaa lisää tunnetta kaukaloon

Peter Kotilainen iski tehot 2+2 sunnuntaina. Kuva: Anssi Koskinen

Peter Kotilainen iski tehot 2+2 sunnuntaina. Kuva: Anssi Koskinen

Salibandyn tähtihyökkääjä Peter Kotilainen avasi sunnuntaina sanaisen arkkunsa Instagram-tilillään.

Kotilaisen päivitys on suora ja vähän yllättäväkin. Hän toivoo kanssapelaajiltaan lisää tunnetta kaukaloon. Alla olevasta päivityksestä voi lukea, että Kotilainen toivoo, että pelaajien pelatessa enemmän tunteella, kiinnostuisi yleisökin peleistä taas enemmän. Hänen mukaansa liigassa on pelaajia, jotka eivät uskalla heittäytyä tunteiden vietäväksi pelin tiimellyksessä.

Kotilaista ei valittu MM-kotikisoihin, mutta vasen laituri on päässyt jo kohtuullisen hyvään vireeseen SPV-paidassa. Alkuvuoden pelit sairasteluiden vuoksi missannut Kotilainen on iskenyt seitsemään peliin tehot 5+7 ja on liigan pistepörssissä sijalla 12. Vaihtelevasti esiintynyt SPV on sarjassa kahdeksantena.

Kotilaisen edustama SPV on ollut sarjan kovin yleisökeskiarvolla mitattuna (916). Sarjan keskimääräinen yleisömäärä on ollut 496, joka on heikompi kuin koronaa edeltävillä kausilla, mutta yleisö on löytänyt pikku hiljaa paremmin katsomoihin vaikeiden vuosien jälkeen. Sunnuntain TPS-SPV -pelissä oli tosin paikan päällä vain 360 katsojaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Peter Kotilainen (@petersamuell) jakama julkaisu