Liigat

EräViikingit vahvistuu – Moilanen palaa liigakaukaloon

22.11.
2022
Liigat

Mika Moilanne (kesk.) palaa liigakaukaloihin. Kuva: Jarmo Koskela

EräViikingit kertoi tiistaina, että se on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Mika Moilasen, 36, kanssa.

Moilasella oli viime kaudella terveyshuolia, mutta on nyt kuntoutunut ja ollut joukkueen mukana muutaman viikon. Viime kaudella laituri iski 24 otteluun 23 maalia. Koko uran liigasaldo on 297 otteluun 266+137. Moilanen on salibandyn maailmanmestari vuodelta 2016.

– Sovimme, että pystyn käymään joukkueen mukana ja testailemaan miten paikat kestää. Treeneissä käydessä paikat tuntui olevan ainakin suht hyvin kunnossa ja pelaaminenkin tuntui ihan mukavalta, niin tehtiin loppukautta koskeva diili. Koitetaan omalla työnteolla, ja toivottavasti jopa muutamalla maalilla, auttaa joukkuetta voittoihin, Moilanen kommentoi seuran sivuilla.

Konkarihyökkääjä on joukkueen käytössä jo keskiviikkona, kun ErVi kohtaa TPS:n. ErVi otti sunnuntaina kauden toisen voittonsa kaatamalla Nurmon Jymyn jatkoajalla. Viiden pisteen turvin se on sarjataulukon toiseksi viimeisenä. Suoran säilyjän paikalle sillä on nyt matkaa kahdeksan pistettä.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen