Liigat

Koovee julkaisi lajilegendan sopimuksen – Pekka Nieminen luotsaa Kooveen naisia kaksi seuraavaa kautta

22.11.
2022
Liigat

Pekka Nieminen (oik.) on ollut tällä kaudella osa Kooveen miesten Divari-joukkueen valmennusta. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Koovee julkaisi viime viikolla Pekka Niemisen valmentajasopimuksen.

Niemisestä on seuran naisten liigajoukkueen päävalmentaja kaudet 2023-25. Nieminen oli viime kaudella Classicin naisten päävalmentaja, mutta joutui väistymään tehtävästä kesken kauden. Tällä kaudella Nieminen on kuulunut Kooveen miesten Divari-joukkueen valmennukseen.

Maalivahtina peliuransa tehnyt Nieminen, 43, pelasi liigassa yhteensä 400 peliä Classicissa, Gunnersissa, Oilersissa, G-Kooveessa, Kooveessa ja Nokian KrP:ssa. Liigauralta kertyi kaksi SM-pronssia ja yksi SM-hopea. Nieminen pelasi aikoinaan 36 maaottelua ja oli mukana Suomen MM-joukkueessa vuonna 2006.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Koovee Salibandy (@kooveesalibandy) jakama julkaisu

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen