Markus Sipronen jatkaa Happeessa – ”Aika laittaa työhanskat käteen”

Markus Sipronen on noussut nopeasti johtavaksi pelaajaksi Happeessa. Kuva: Juha Käenmäki

Markus Sipronen on noussut nopeasti johtavaksi pelaajaksi Happeessa. Kuva: Juha Käenmäki

Markus Sipronen solmi Happeen kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen, joka astuu voimaan kaudella 2023-24.

Keväällä Hämeenlinnan Steelersistä Jyväskylään siirtynyt Sipronen, 25, on alkukaudesta päässyt hyvään pistetahtiin uudessa joukkueessaan iskemällä 12 ottelussa tehot 3+9=12. Happeen varakapteenina toimiva Sipronen on tällä kaudella esiintynyt laiturina, sentterinä sekä puolustajana.

Monipuolinen pelaaja on kerännyt vyölleen liigatasolla kaikkiaan 113 runkosarjaottelua, joissa tehopisteitä on syntynyt 144 (50+94).

– Päädyimme viime keväänä Markuksen kanssa 1+1 vuotiseen sopimukseen, mutta meillä on ensimmäisestä päivästä lähtien ollut tahtotila jatkaa sopimusta. Markus on loistava urheilija, hän antaa joka päivä 100% joukkueelle, oli kyseessä treenit tai pelipäivä, Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko kommentoi seuran uutisessa ja jatkoi.

– Markuksen halu jatkaa Hirvipaidassa seuraavat 2 vuotta on myös hieno osoitus siitä, että olemme hyvä vaihtoehto F-liigan kärkipelaajalle, joka tähtää murtautumiseen miesten maajoukkueeseen.

Kuusi edellistä kautta Steelersiä edustanut Sipronen oli tyytyväinen jatkopahvin myötä.

– Tietysti hyvä fiilis siitä, että on selkeät ajatukset tulevasta jo tässä vaiheessa. Haluan selkeän jatkumon tälle meneillään olevalle tarinalle. Mikään tarve ei ole päästä Jyväskylästä ja Happeesta heti pois. Oma aikansa mennyt totutteluun uudessa seurassa uusien pelikavereiden kanssa, joten tuntuisi jo senkin puolesta hölmöltä lähteä jo ensimmäisen kauden jälkeen muualle.

– Haluan voittaa. Se on hyvin yksinkertaista. Yksilötasolla nyt on tullut uudenlaisia tavoitteita pelipaikan vaihtumisen myötä. Täytyy oppia pelaamaan, lähetään siitä tavoitteesta liikkeelle. Sen jälkeen yritetään kolkutella maajoukkueen portteja. Kovasti hommia edessä, aika laittaa työhanskat käteen, Sipronen listasi tavoitteitaan.