Kaupin ja Kippilän loukkaantumisista lisätietoja – “Paras joululahja, jonka olisin voinut saada”

Kuvituskuva: salibandy.fi

Kuvituskuva: salibandy.fi

Ruotsalaista Team Thorengruppenia edustavat Veera Kauppi ja My Kippilä ovat olleet polvivaivojen takia sivussa joukkueen otteluista viime aikoina.

Nyt suomalaiskaksikon tilanteesta kerrottiin positiivisia uutisia. Innebandymagazinetin mukaan sekä Kauppi että Kippilä voidaan nähdä tositoimissa Champions Cupissa tammikuussa, jos kaikki sujuu siihen mennessä hyvin.

– Erittäin iloisia uutisia! Pelkäsin hetken, että kausi olisi ohi. Molemmat kirjataan pöytäkirjaan ja sitten katsomme, kuinka paljon voimme heitä käyttää, seuran urheilupäällikkö Jocke Sjöström kertoi uutisessa.

Kauppi joutui pari viikkoa sitten jättämään Ruotsin Cupin välieräottelun kesken suuren kivun takia.

– Nyt tuntuu paljon paremmalta kuin viikko sitten. Tämä tieto on paras joululahja, jonka olisin voinut saada, ja sain sen jo eilen ennen jouluaattoa. Tuntuu erittäin mukavalta, Kauppi sanoi viime viikolla.

Sjöströmin mukaan suomalaishyökkääjä on pahimmillaan sivussa neljästä kuuteen viikkoa, mutta toivo elää siitä, että hän on täysillä mukana Champions Cupissa.

Kippilä on puolestaan ollut poissa kentiltä lokakuun lopulta lähtien, jolloin puolustaja loukkasi polvensa Uppsalan EFT-turnauksessa.

– Nyt olen päässyt harjoittelemaan salibandya ja ajamaan autoa normaalisti. Se tuntuu hyvältä. En ole uskaltanut toivoa mitään, koska polvista on aina vaikea tietää, Kippilä valotti.

Kippilä kertoo harjoitelleensa viime viikolla liivi päällä (ilman lähikontaktia), eikä polvessa ole ollut sen jälkeen mitään reaktiota.

– Olemme päättäneet edetä Myn kanssa rauhallisesti, emmekä ole tehneet varmaa päätöstä Champions Cupista. Hänet rekisteröidään ja voimme käyttää häntä, mutta sitten näemme kuinka paljon, Sjöström paljasti.

Champions Cup pelataan 7.-8. tammikuuta Ideapark Lempäälän Bläk Boksissa.