F-liigan vuoden ensimmäiset pelit takana – Jymy katkaisi pitkän tappioputken

EräViikingeillä on nähty merkkejä paremmasta, mutta pistepussi ei kartu. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingeillä on nähty merkkejä paremmasta, mutta pistepussi ei kartu. Kuva: Juhani Järvenpää

Vuoden ensimmäiset F-liigapelit pelattiin keskiviikosta perjantaihin miesten F-liigassa. Viikonloppuna pelejä ei ole Champions Cupin vuoksi.

Sarjajohtaja TPS pelasi viikolla kaksi tiukkaa peliä. Indians kaatui keskiviikkona 4-2 ja kärkipelissä perjantaina KrP rankkarikisan jälkeen maalein 3-2. Ratkaisijaksi nousi Mikko Hautaniemi. TPS johtaa sarjaa jo kuuden pisteen kaulalla KrP:hen ja Happeeseen nähden.

EräViikinkien tuska ei hellitä, vaikka merkkejä paremmasta on ollut. Torstaina se hävisi jatkoaikamaalilla Oilersia vastaan luvuin 7-6. Perjantaina se hävisi taasen SPV:lle 7-5. Sarjataulukossa se on edelleen toiseksi viimeisenä ja karsijan paikalla.

Perjantain toinen kiinnostava kamppailu nähtiin FBC Turun ja Nurmon Jymyn välillä. Jymy oli kiinni kolmessa pisteessä, mutta FBC kiri viimeisellä kympillä kolmen maalin päästä tasoihin. Jymy voitti pelin voittolaukauskisassa ja nappasi ensimmäisen voittonsa sitten 23.10. 2022. FBC:tä piste tuskin lämmitti, sillä joukkue on sarjan viimeisenä ja voitti viimeksi 7.10. Jymy on vielä viimeisen säilyjän paikalla ja piste-ero ErViin on kahdeksan pojoa.

Miesten F-liigan tulokset:

Keskiviikko 4.1.
18:30 Otahalli Indians – TPS 2-4

Kooste

Torstai 5.1.
18:30 Energia Areena EräViikingit – Oilers 6-7 ja.

Perjantai 6.1.
17:00 Raholan lk Nokian KrP – TPS 2-3 rl.
17:00 Energia Areena EräViikingit – SPV 5-7
18:30 Kupittaan ph FBC Turku – Jymy
18:30 Kastelli OLS – Happee 7-10