Happee sorvasi jatkosopimuksen hyökkääjänsä kanssa – ”Yksi liigan parhaita viimeisen kolmanneksen pelaajia”

Niko Laiti pelaa tehokasta kautta Happeessa. Kuva: Esa Takalo

Niko Laiti pelaa tehokasta kautta Happeessa. Kuva: Esa Takalo

Hyökkääjä Niko Laiti jatkaa Happeessa, seura kertoi verkkosivuillaan.

22-vuotias Laiti on iskenyt tällä kaudella Happeelle toistaiseksi 30 (17+13) tehopistettä F-liigassa. Uralla lähestyy yksi tasaluku, sillä hänellä on nyt koossa kaikkiaan 96 tehopistettä liigan runkosarjan otteluissa.

– Täällä on ollut hyvä kehittyä pelaajana sekä ihmisenä ja ottaa uusia askeleita uralla. Happee on tarjonnut todella hyvät olosuhteet, että on pystynyt treenaamaan aamuisin ja iltaisin laadukkaasti ja sitä kautta viety sitä omaa juttua eteenpäin. On ollut nättiä nähdä, kuinka paljon valmennus panostaa yksilöllisesti pelaajiin ja on valmis uhraamaan meidän eteen paljon omia asioita, niin ei tätä tietä kannata jättää kesken, koska hommia on vielä paljon jäljellä, Laiti tuumaili seuran uutisessa.

Laiti pelasi uransa ensimmäiset liigaottelunsa Oilersissa kausina 2017-19. Läpimurtonsa hän teki Westend Indiansissa kausilla 2019-21, ja nyt hän pelaa toista kautta Happeen riveissä.

– Haluan myös tavoitella voittoa ja uskon ja tiedän että nyt ja tulevaisuudessa se on mahdollista täällä, niin ei täältä kannata lähteä mihinkään pois. Happeessa on ollut myös älyttömän hyvä joukkuehenki ja asioita tehdään kimpassa kentällä ja sen ulkopuolella. mikä tällaiselle seurasta nauttivalle pojalle sopii täydellisesti, Laiti jatkoi.

Happeen päävalmentaja Tero Kotilainen ilmaisi luonnollisesti olevansa mielissään Laitin jatkosopimuksesta.

– Hän on kasvanut ihmisenä ja kehittynyt pelaajana viimeisen 1,5 vuoden aikana isoin harppauksin. Ja kehittyminen varmasti jatkuu edelleen, koska hän tekee paljon töitä itsensä kehittämisen eteen. Se työmoraali ja asenne itsensä kehittämiseen on hyvä esimerkki muillekin pelaajille. Pelaajana Niko on yksi liigan parhaita viimeisen kolmanneksen pelaajia hyökkäyspelissä ja sellaisille pelaajille on kaikissa menestyvissä joukkueissa käyttöä, Kotilainen summasi seuran uutisessa.