Joni Toivolasta Salibandyliiton uusi pääsarjapäällikkö – ”Olen erittäin kiitollinen valinnastani”

Joni Toivola on Salibandyliiton uusi pääsarjapäällikkö. Kuva: salibandy.fi

Joni Toivola on Salibandyliiton uusi pääsarjapäällikkö. Kuva: Jussi Ojala/salibandy.fi

Salibandyliiton uudeksi pääsarjapäälliköksi on nimetty Joni Toivola, 44. Hän aloittaa tehtävässään helmikuun 1. päivä.

Toivolan vastuuajalueella ovat siis F-liiga (miehet ja naiset) sekä Divarit (miehet ja naiset). Toivolan esihenkilönä liitossa toimii kilpailutoiminnan johtaja Ari Vehniäinen.

Toivolan aiempi pesti oli Uimaliiton seuratoiminnan johtajan pesti. Hän on toiminut myös 20 vuotta golfvalmentajana ennen pestejään Uimaliitossa. Koulutukseltaan hän on liikunnanohjaaja (AMK).

Muun urheilutaustan lisäksi Toivolalla on pitkä kokemus salibandyn parista pelaajana, valmentajana ja toiminnanjohtajana. Hän on pyörittänyt Jokerit Salibandyn toimintaa viimeiset 10 vuotta.

– Olen viettänyt koko työurani urheilun parissa, ja olen erittäin kiitollinen valinnastani. Neljä vuotta sitten, kun aloitin lajiliittotyön, pohdin ja haaveilin tekeväni joskus töitä itselleni tärkeän lajin ja lajiliiton palveluksessa. Odotan siis innolla, että pääsen aloittamaan työt Salibandyliitossa

– Tuntuu, että tämä oli juuri oikea hetki vaihtaa Uimaliitosta Salibandyliittoon ja jättää pitkä ajanjakso seurakentällä jatkajilleni. Pääsarjapäällikkönä toimiminen tarkoittaa luonnollisesti sitä, että seuratyö ja valmentaminen kaikissa rooleissa jää taakse enkä toimi enää Jokereissa missään roolissa, Toivola sanoitti liiton tiedotteessa.