Kelpaako piste: Vuoden 2022 palkintogaala – ”Vihdoin saatiin turkulaiset pois Divarista”

Soittorasia keräsi gloriaa gaalassa. Kuva: Esa Takalo

Soittorasia keräsi gloriaa gaalassa. Kuva: Esa Takalo

Divariin keskittyvän Kelpaako piste? -podcastin 12. jakso on julkaistu.

Uusimmassa jaksossa palkitaan kalenterivuoden 2022 parhaat eri kategorioissa Divarigaalan merkeissä! Lisäksi kuulijapuhelu suuntautuu Poriin ja TOP 3-listauksessa käsitellään sarjan aliarvostetuimpia pelaajia.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Divarin pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.