LASB julkaisi kovia sopimuksia – kärkijoukkueiden hamuama Salokangas jatkaa Lahdessa

Näitä nähdään Lahdessa myös tulevalla kaudella. Kuva: Juha Käenmäki

Näitä nähdään Lahdessa myös tulevalla kaudella. Kuva: Juha Käenmäki

F-liigan LASB julkaisi lauantain kotiottelun yhteydessä kovia sopimusuutisia. OLS:n voittanut LASB kertoi, että Tiitus Salokangas ja Tatu Havula jatkavat joukkueessa myös kaudella 2023-24.

Salokangas, 19, on ollut viime kaudet LASBin tehopelaajia. Tilillä on yhteensä 79 liigapeliä (36+34) viidellä kaudella. Pääkallon tietojen mukaan liigan kärkipään joukkueet ovat olleet hyvinkin kiinnostuneita lahjakkaan rightin kaappamisesta, joten jatkosopimus on LASBille torjuntavoitto.

– Aika hyvä fiilis on siitä, että saatiin tämä vihdoin maaliin. Pitkään oli juteltu, että mikä olisi fiksuin vaihtoehto tässä vaiheessa ja miten olisi tulevaisuuden kannalta järkevin tapa edetä. Tultiin siihen tulokseen, että tämä on tähän paikkaan oikea valinta. Heti kun paperiin laittoi nimen niin tuntui, että oli ehdottomasti oikea ratkaisu, Salokangas kommentoi seuran sivuilla.

Havula, 20, kuuluu myös joukkueen tärkeimpiin pelaajiin. Tällä kaudella paremmin liigavauhtiin päässyt Havula on pelannut liigassa kahdella kaudella 47 peliä LASBissa (14+22). Havulalta löytyy kokemusta myös Divarista, jossa hän pelasi 51 peliä Josbassa (21+44).

– On erittäin hyvä fiilis, helpottunutkin omalla tavallaan, kun sai tässä vaiheessa jo hommat selväksi eikä tarvitse sen enempää miettiä. Tosi hyvät fiilikset, kiva olla Lahessa myös ensi kaudella. Oli muutaman muun seuran kanssa pidempäänkin keskustelua, mutta loppujen lopuksi tämä oli reilusti paras vaihtoehto, Havula sanoitti.