PSS-valmennukseen muutoksia – Ukkonen jää pois päävalmentajan pestistä, Kouvalainen palaa tiimiin

PSS-valmennukseen tulee muutoksia, kun Tiia Ukkonen jättää valmennusvastuun kesken kauden. Kuva: Anssi Koskinen

PSS-valmennukseen tulee muutoksia, kun Tiia Ukkonen jättää valmennusvastuun kesken kauden. Kuva: Anssi Koskinen

Porvoon Salibandyseura tiedotti keskiviikkona, että Tiia Ukkonen jättää naisten F-liigajoukkueen päävalmentajan pestin kesken kauden.

Tälle kaudelle päävalmentajan vastuun ottanut Ukkonen ei jatka tehtävässään henkilökohtaisten syiden takia, tiedotteessa kerrotaan. Ukkonen ei aio avata syitä tarkemmin ainakaan tässä vaiheessa. PSS ja Ukkonen korostavat, että ratkaisun taustalla ei ole dramatiikkaa.

Valmennustiimin Marko Vaittinen ja Anne Sonkajärvi jatkavat pesteissään normaaliin tapaan. Viime kauden jälkeen pitkän päävalmentajarupeaman PSS:n peräsimessä päättänyt Jukka Kouvalainen liittyy uusvanhana tekijänä mukaan. Myös miesten joukkueen päävalmentaja ja seurapomo Mikael Lax on osana loppukauden valmennusryhmää.

PSS-leiristä kerrotaan, että valmennuksen rooleja ei ole linjattu vielä täysin loppuun asti ja tarkemmat vastuualueet selviävät lähipäivinä. Viime kauden hopeamitalisti on tällä hetkellä F-liigan naisten sarjassa kolmantena Classicin ja TPS:n takana.