Liigat

Einiö ja Salokangas jatkavat Lahdessa kaksi seuraavaa kautta – ”Ulkomaille lähtö kiinnostaa kyllä jossain vaiheessa”

03.02.
2023
Liigat

Julius Salokangas jatkaa LASBissa. Kuva: Esa Jokinen

LASB tiedotti viime viikonloppuna, että se on solminut kahden vuoden jatkosopimukset Niko Einiön ja Julius Salokankaan kanssa.

Einiö (s. 2000) on ollut tällä kaudella LASBin tehokkain pelaaja. Steelersissä ja LASBissa liigapelejä on kertynyt jo kaikkiaan 108 (76+23).

– Tuo sellaista rauhaa, kun sopimus on tehty. Täällä on ollut hyvä olla, ja LASB on hyvä paikka kehittyä ja pelata isolla vastuulla, en kokenut hyödylliseksi vaihtaa maisemaa. Ulkomaille lähtö kiinnostaa kyllä jossain vaiheessa, mutta ei ole vielä tarvetta sinne lähteä, Einiö sanoitti seuran tiedotteessa.

Pakin paikalla viihtyvä Salokangas (s. 2000) on nyt kolmannella liigakaudellaan pelannut vakuuttavimman kauden. Pisteitä on kertynyt 5+1 kaikkiaan 23 otteluun. Salokangas on pelannut liigaurallaan nyt 42 peliä (6+2).

– Hyvät fiilikset sopimuksesta, ei tarvitse koko aikaa miettiä mitä sitä elämällään tekee. Koulu sitoo tänne vielä pariksi vuodeksi, miksi ei sitten pelaisi täällä sen aikaa. Oli aika selvä ratkaisu, ei ollut mielessä sen enempää lähteä muualle sähläämään, Salokangas kommentoi.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen