Divarit

Happee teki isojaon farmipelaajien osalta – kuusi pelaajaa jatkaa loppukauden Divarissa, kuusi F-liigassa

08.02.
2023
Divarit

Kasper Tähkä edustaa Steamersia loppukauden ajan. Kuva: Esa Jokinen

Hyvää kautta miesten F-liigassa pelaava Happee linjasi viime viikolla pelaajiensa loppukauden osoitteet.

F-liigan sarjataulukon nelosen farmijoukkue Happee Steamers pelaa Divarissa, ja osa pelaajista on pelannut pitkin kautta molemmissa joukkueissa farmisopimuksen myötä. Nyt Happeen piti päättää mitä joukkuetta kukin edustaa loppukauden ajan.

F-liigassa jatkavat Pietari Jääskeläinen, Niklas Kuisma, Arttu Pylväläinen, Matti Minkkinen, Lassi Kotovaara ja Eppu Suhanto, jotka ovat kaikki pelanneet myös Divarissa tällä kaudella. Kuusikosta ainoastaan Kuisma on pelannut enemmän Divarissa (15 peliä) kuin liigassa (10 peliä).

Divarissa loppukauden jatkavat maalivahti Miika Aaltokallio, Julius Sieppi, Vertti Seppälä ja Kasper Tähkä sekä hyökkääjät Eemeli Horttanainen ja Julius Tuominen. Jokaisen rooli liigassa on ollut pieni, vaikka Tähkä on ollut liigajoukkueen mukana kaikkiaan 12 ottelussa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen