Huhumaa

Huhumaa: Kova oikea kaista – myös Kailiala suuntaamassa Zugiin

01.02.
2023
Huhumaa

Miko Kailialan ensi kauden osoite näyttäisi olevan Sveitsissä. Kuva: Anssi Koskinen

Pääkallon Huhumaa-artikkelit palaavat pienen tauon jälkeen eetteriin.

Tiistaina julkaistiin Sami Johanssonin siirto Sveitsin liigan Zugiin. Pääkallon tietojen mukaan myös toinen Suomen liigan huippulaituri on siirtymässä Zugiin ja se on TPS-hyökkääjä Miko Kailiala, 30. Kailiala on pelannut uransa toistaiseksi Suomessa edustaen pääosin TPS:aa, mutta myös SSV:tä, Viikinkejä ja EräViikinkejä. Hän on aiemmin todennut, että ei aio edustaa Suomen kentillä muita seuroja kuin TPS:aa.

Kailiala on pelannut Suomen liigassa 397 peliä (462+244). Kokenut tehopelaaja ei ole vielä voittanut urallaan Suomen mestaruutta, mutta on ollut juhlimassa MM-kultaa vuosina 2016 ja 2018. Maaotteluita Kailiala on pelannut kaikkiaan 80 (35+22).

Zugin pelaajakaupoissa kiinnostavaa on se, että Pääkallon tietojen mukaan myös ruotsalainen huippulaituri Albin Sjögren olisi liittymässä joukkueeseen. Jos koko kolmikko liittyy joukkueeseen, on sen hyökkäysarsenaali melko nimekäs Sveitsin liigaan.

Lisää Huhumaa-artikkeleita tulossa ensi viikolla.

Aiemmat kauden 2022-23 Huhumaa-jutut:
Huhumaa: KrP hakee uutta maalivahtia vielä kauden käynnistyttyä – huhuissa pyörii useita nimiä
Huhumaa: KrP:n maalivahtitilanteeseen selkeyttä – Tuomala tekee paluuta pikku hiljaa

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen