Salin ja Niemelä valittiin kuukauden pelaajiksi F-liigassa – ”On johtanut omalla esimerkillään koko joukkuetta”

Esa Jussila kiitteli Eemeli Salinin hyvää asennetta. Kuva: Juha Käenmäki

Esa Jussila kiitteli Eemeli Salinin hyvää asennetta. Kuva: Juha Käenmäki

Eemeli Salin (Classic) ja Flavia Niemelä (SSRA) on valittu tammikuun parhaiksi F-liigapelaajiksi.

Classic voitti tammikuussa kaikki neljä liigapeliään ja vei Suomen Cupin voiton nimiinsä sen lisäksi.

– Classic alkoi tammikuussa näyttää taas omalta tutulta itseltään. Champions Cupissa nähtiin jo viitteitä paremmasta ja kotimaan kentillä (F-liiga+Cup) joukkue on kulkenut voitosta voittoon. Eemeli Salin on johtanut omalla esimerkillään koko joukkuetta ja tekee tehopisteiden lisäksi todella arvokasta työtä myös pallottomana, miesten maajoukkueen päävalmentaja Esa Jussila sanoitti ja jatkoi.

– On todella upeaa nähdä kun kaiken jo useaan kertaan voittanut pelaaja laittaa edelleen itsensä 100 prosenttisesti likoon joukkueensa eteen ja saa myös muut innostumaan. Peli-ilo ja rakkaus peliä kohtaan näkyy Salinin otteissa ja hänen otteitaan on aina hieno seurata

Naisten parhaaksi valikoitui sveitsiläisvahti Niemelä, joka omilla otteillaan avitti Rankat Ankat kolmeen voittoon.

– Ankat voitti kaikki kolme kuukauden peliään ja Niemelä oli isossa roolissa. Paljon kertoo, että hänelle kertyi tilastoihin vain 5 päästettyä maalia kolmeen peliin, naisten maajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen perusteli valintaa.