SPV-vahti viljeli erikoista huumoria lehdistötilaisuudessa – kuittaili keskustelupalstalla saamastaan kritiikistä

Rasmus Hasu heitti huumoria lehdisötilaisuudessa. Kuva: Juhani Järvenpää

Rasmus Hasu heitti huumoria lehdistötilaisuudessa. Kuva: Juhani Järvenpää

SPV otti viikonloppuna yhden kauden komeimmista voitoistaan kaatamalla Classicin kotikentällään luvuin 6-4.

Ottelussa erinomaisesti esiintynyt Rasmus Hasu heitti ulkopuolisen korvaan melko erikoisia kommentteja kamppailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Kyllähän tuo Peliveljien orastava maalivahtiongelma rupeaa nostamaan päätään. Tänään meni pari helppoa ja neljä liikaa, että kyllä sen Tommyn tässä täytyy ruveta maalivahtia etsimään, Hasu kommentoi ja viittasi seurapomo/valmentaja Tommy Koposeen.

Kun tilaisuuden haastattelija yritti kysyä Hasun kaudesta yleisemmin, veti maalivahti haastattelun vielä enemmän ”läskiksi”.

– Niin kuin sanoin niin kyllähän Peliveljillä se maalivahtiongelma on. Säälistä varmaan laitetaan tänne.

Mistä Hasun omaperäisessä käytöksessä oli kyse? Jäljet johtavat Pääkallon keskustelupalstalle ja SPV:tä koskevaan keskusteluun.

Siellä innokas SPV-kannattaja Säählyä kommentoi nimittäin ennen viikonloppua näin:

”Orastava maalivahtiongelma on nostamassa päätään. Hasu ottaa kyllä game savereita ja palkittiin lauantaina joukkueen parhaana vaikka muutama helpohko livahti silloinkin. Varsinkin sunnuntaina Espoossa meni muutama, jotka todellakin olisi ollut torjuttavissa. Suuri torjuntavastuu ja kuormitus alkaa näkymään epätasaisuutena Hasun otteissa, kun kakkosveskarilta ei juurikaan voi vastuunkantoa odottaa.”

Varsinkin Hasun julkisten kommenttien jälkeen tapaus herätti lisää keskustelua. SPV-vahti loi kuitenkin oman profiilinsa foorumille ja kävi jättämässä terveisensä:

Kiitos Säählyä nimimerkille, saatiin värikäs ja mielenkiintoinen lehdistötilausuus aikaan! Kommenttini heitin ennen kaikkea pilke silmäkulmassa, huumorilla ja omaan tyyliini sarkastisesti. Sählystä saa ja pitää ehdottomasti keskustella, jatkakaa samaan malliin.

Nähdään peleissä!

Terveisin,
Rasmus Hasu

Lehdistötilaisuus: