Divarit

Divarikarsinnassa selvät sävelet – kaikki sarjat katkesivat kahdessa ottelussa

26.03.
2023
Divarit

Happee Steamers selvitti tiensä divarikarsinnan kakkoskierrokselle. Kuva: Esa Jokinen

Kaikki neljä joukkuetta Divarikarsinnan toiselle kierrokselle ovat nyt selvillä.

ÅIF karkasi Pirkoilta 5-0-johtoon jo avauserässä perjantaina ja voitti pelin lopulta 9-5. Divarista alaspäin karsiva ÅIF voitti siis sarjan 2-0 ja jatkaa karsinnan seuraavalle kierrokselle. Toinen Divarin joukkue Happee Steamers joutui Merikosken kanssa tiukoille, mutta vei toisen pelin 5-3 ja jatkaa myös toiselle kierrokselle voitoin 2-0.

Suomisarjan pohjalainen Konnat kaatoi avauspelissä Wirmon selkein 11-4-lukemin, mutta lauantaina peli päättyi vain 5-4-voitoon Konnien hyväksi. Loviisan Tor kaatoi PSW:n kaksiosaisessa sarjassa niin ikään 2-0. Toinen peli jatkesi vasta jatkoajalla, ja 6-5-voittomaalin loviisalaisten hyväksi iski Kuopion oma poika Olli Taskinen rankkarista ajassa 72.05.

Divarikarsinnan toisen vaiheen voittajat nousevat ensi kaudeksi Divariin. Toisen vaiheen hävijätkin pelaavat vielä erillisen sarjan kolmannesta paikasta, joten nyt jatkoon menneestä joukkiosta 3/4 pelaa ensi kaudella Divarissa.

Toisen kierroksen pareina ovat Happee Steamers-Loviisan Tor ja ÅIF-Konnat.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen