F-liigan puolivälierissä on isketty akrobaattisia osumia – tässä kolme hienointa

Markus Salmi viimeisteli komeasti SPV:tä vastaan Seinäjoella. Laituri palkittiin myös Happeen parhaana. Kuva: Juha Käenmäki

Markus Salmi viimeisteli komeasti SPV:tä vastaan Seinäjoella. Laituri palkittiin myös Happeen parhaana. Kuva: Juha Käenmäki

F-liigan miesten sarjan puolivälieriä on pelattu 2-3 ottelun verran sarjasta riippuen.

Sarjoissa on isketty komeita maaleja, mutta otimme tähän listaukseen mukaan kolme akrobaattista ja komeaa maalia.

Kolmoseksi yltää Justus Kainulainen, joka iski haarojensa välistä hienon 5-3-maalin kotikentällään Classicia vastaan. Maali jäi pelin voitto-osumaksi. Osuma oli TPS:n Mikko Hautaniemen tavaramerkkimallia pelaaja oli oikeaoppisesti selkä maalia päin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu

Kakkosena listalla on ehkäpä hienoin osuma, mutta ei mene akrobatiavaateessa kärkeen. Happeen Markus Salmi käytti nimittäin mailaansa erinomaisen taitavasti SPV:tä vastaan toisessa puolivälieräpelissä. Tilanteesta kannattaa katsoa eritoten hidastus, josta näkee kokonaissuorituksen kohtalaisen haastavasta haltuunotosta lähtien.

Ykköseksi yltää OLS:n Joni-Arttu Sieppi, joka viimeisteli kaatuessaan ilmasta Nokian KrP:ta vastaan puolivälieräsarjan avauspelissä. Jokainen pelaamista kokeillut huomaa tilanteesta, että suoritus ei ole kovin helppo, sillä siinä tapahtuu monta asiaa samaan aikaan. Komea suoritus Siepiltä kaiken kaikkiaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu