Kelpaako piste: Peleihin valmistautuminen vaihtelee – ”Banaani lensi aina ympäriinsä”

Rangersilla ja Tiikereilla piisaa edelleen reippaasti pelattavaa. Kuva: Juhani Järvenpää

Rangersilla ja Tiikereilla piisaa edelleen reippaasti pelattavaa. Kuva: Juhani Järvenpää

Kelpaako piste? -podcastin jaksossa numero 16 keskitytään moninaisiin Divariin liittyviin aiheisiin.

Uusimmassa jaksossa perataan jäsenten omaa historiaa, eli miten on päädytty pelaamaan Divaria. Lisäksi polttopisteessä on loppusuoralle kääntynyt runkosarja, peliin valmistatumisrutiinit ja top 3 -pelaajahabitukset. Kuulijapuhelu suuntautuu tällä viikolla Vantaalle ja triviassa keskitytään sarjan nestoreihin.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Divarin pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.