Salibandyliiton tulospalvelu uudistuu ensi kaudeksi – ”Ei tule ikävä rajapintaongelmia”

Tulospalvelu uudistuu. Kuvituskuva: salibandy.fi

Tulospalvelu uudistuu. Kuvituskuva: salibandy.fi

Salibandyliiton sarjahallinta ja tulospalvelu siirtyy ensi kaudella Torneopalin hallintaan.

Uusi palvelu aukeaa 1.5. 2023. Torneopalin palveluita käyttävät myös jalkapallo, lentopallo ja koripallo.

Tiedotteen mukaan uudistus tarkoitaa ”aiempaa nopeampaa sarjahallintaa, helpotusta seurojen päivittäiseen työskentelyyn, monipuolisempia tilastoja ja varmatoimisempaa tulospalvelua”.

– Tätä on valmisteltu pitkään. Fiilis on luottavainen. Tällä muutoksella otamme valtavan harppauksen parempaan suuntaan. TorneoPal on saanut futiksen eli Palloliiton ja Veikkausliigan kanssa hommat toimimaan hienosti. Se on väkevä referenssi – päälle vielä kaikki muut lajit ja TorneoPalin osaaminen ja halu kehittää, Salibandyliiton kilpailutoiminnan johtaja Ari Vehniäinen kommentoi.

Vehniäisen mukaan uusi palvelu tarjoaa lisää mahdollisuuksia.

– – TorneoPal antaa meille paljon mahdollisuuksia. Tarjolle tulee ominaisuuksia, joita meillä ei ole ollut aiemmin käytössä. Esimerkiksi pääsarjoissa saamme enemmän dataa ulos. Tulospalvelu näyttää jatkossa ulospäinkin erilaiselta ja tietoja on helpompi hakea ja näyttää – ja mikä tärkeintä: rajapintahaasteet poistuvat välistä uudenlaisen, yksinkertaisemman sivustoarkkitehtuurin myötä. Lievästi sanottuna ei tule ikävä rajapintaongelmia, jotka ovat kaataneet meillä sivustoja.

Lue lisää uudistuksista Salibandyliiton sivuilta

Korjaus: artikkelissa oli virhe lainauksessa. Tiedotteessa sanottiin, että ”ei tule ikävä rajapintaongelmia”. Jutussa luki ”ei tule ikäviä rajapintaongelmia”.