Liigat

Seurahistorian seitsemäs – PSS juhlii F-liigan pronssia

01.04.
2023
Liigat

PSS sai mitalit kotiyleisönsä edessä. Kuva: Jarmo Koskela

Porvoon Salibandyseura kuittasi naisten F-liigan pronssimitalit voittamalla EräViikingit 2-1 lauantaina.

Pronssiottelun kaikki maalit syntyivät toisessa erässä. PSS avasi hanat ottelun puolivälissä Emma Parran maalilla, mutta heti perään EräViikingit nousi tasoihin porvoolaisten omaksi maaliksi merkityllä osumalla. Ella Holmbergin tekemä 2-1-maali ajassa 36.32 jäi ottelun viimeiseksi ja takasi PSS:lle mitalin.

PSS:n tie pronssille ei ollut helpoin mahdollinen, sillä joukkueen valmennukseen tuli muutoksia kesken kauden.

Mitali on PSS:lle seurahistorian seitsemäs naisten SM-mitali. Aiemmat pronssit ovat tulleet vuosina 2007 ja 2017. Hopeaa Porvooseen tuli 2008, 2019 ja 2022. Toistaiseksi ainoan naisten mestaruuden PSS voitti 2021.

Iiro-Pekka Airola
Toimittaja

Twitter: @ipairola