Wiander ja Aarela jättävät Happeen – ”Tän yleisön edessä on ollut ilo antaa aina kaikkensa”

Tommi Wiander ei jatka Happeessa. Kuva: Esa Jokinen

Tommi Wiander ei jatka Happeessa. Kuva: Esa Jokinen
Ilmari Aarela ja Tommi Wiander eivät edusta Happeeta ensi kaudella, kertoi seura sosiaalisessa mediassa.

Aarela on pelannut Happeessa viisi viime kautta. Monipuolinen pelaaja on pelannut yhteensä 133 liigapeliä (13+14) Jyväskylässä. Erä-lähtöinen Aarela pelasi sitä ennen 17 peliä (5+2) Divarissa EräViikingit-akatemiassa.

– Haluan kiittää Hirviperhettä koko sydämestäni! Tämä yhteisö on aina seissyt tukena ja tarjonnut loistavat puitteet kasvaa ja kehittyä. Se tunne kun pääsee maalin jälkeen tuulettamaan Monnarin vauhkoontuneen yleisön edessä on jotain niin ainutlaatuista. Harmittaa, että tuloksellisesti ei kuitenkaan päästy kevään peleissä lopulta sille tasolle mitä olisi vaadittu. Täyttäkäähän Monnarin lauteet pullolleen myös ensi kaudella, tän yleisön edessä on ollut ilo antaa aina kaikkensa, Aarela kiitteli Happeen Instagram-tilillä.

Puolustaja Wiander pelasi Happeessa yhden kauden ja pelejä kertyi 40 (0+8). OLS-vuosien vuoksi liigakokemusta on 169 ottelun verran (14+43).

– Päällimmäisenä mieleen tästä kaudesta jää kaikki ne hienot hetket joita pääsimme joukkueena kokemaan yhdessä, sekä upean Happee-yhteisön kannatus koko kauden ajan. Henkilökohtaisesti kausi oli haastava, mutta joukkueen ja kannattajien tuki vaikeina hetkinä auttoivat miestä nousemaan kuopan pohjalta, ja siitä minulta iso kiitos koko Hirviperheelle, Wiander sanoitti omassa lähtöviestissään.