Divarit

Aamuposti: Panthers ei onnistunut siirtämään sarjapaikkaansa LäySälle

27.05.
2023
Divarit

Panthersilla ei kulje kabineteissa. Kuva: salibandy.fi

Aamuposti kertoi aiemmin tällä viikolla, että RSS Panthers yritti siirtää Suomisarjan sarjapaikkansa loppilaiselle LäySälle.

Panthers ilmoittautui sarjaan sillä ajatuksella, että sen sarjapaikka voitaisiin siirtää kolmosdivarin LäySälle. Panthersista oli lähtökohtaisesti siirtymässä Lopille yhdeksän pelaajaa. Aamupostin jutussa arvioitiin, että siirtyvien pelaajien määrä olisi tipahtanut alkuperäisestä määrästä.

Salibandyliiton kilpailutoiminnan johtaja Ari Vehniäinen antoi nimittäin ymmärtää lehdelle, että yleensä sarjapaikan siirrot ovat mahdollisia, jos pelaajia siirtyy noin kaksi kentällistä. Lehden mukaan tämä määrä ei täyttynyt.

Panthersin ensi kauden yllä on synkkiä pilviä. Aiemmin uutisoitiin, että fuusioituminen Steelersin kanssa ei ole mennyt toivotunlaisesti.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen