Classic julkaisee joukkueensa tiistaina – kuva-arvoitukset jatkuvat

Ainakin Adam Hemerka löytyy Classicin joukkueesta. Kuva: Anssi Koskinen

Ainakin Adam Hemerka löytyy Classicin joukkueesta. Kuva: Anssi Koskinen

Tampereen Classic ilmoitti maanantaina sosiaalisessa mediassa julkaisevansa kauden 2023-24 miesten F-liigajoukkueen kokoonpanon tiistaina 23.5. klo 13.33.

Arvoituksen perusteella voi päätellä, että kolme pelaajaa olisi lähdössä. Varmuudella ainakin Sami Johansson pelaa ensi kaudella Sveitsissä. Mikko Leikkasen lopettaminen on myös vahvistettu, mutta siihen tuskin kuvassa viitataan. Classic-jatkaa ankka-linjalla ja sen perusteella se julkaisee ainakin kuusi sopimusta.

Arvuuttelua kiistatta vaikeuttaa se, että ei ole aivan varmaa mitkä sopimuksista ovat täysin uusia tai jo julkaistuja, ja mitkä jatkosopimuksia. Adam Hemerkan Classic on jo vahvistanut ensi kauden pelaajaksi. Huhumaasta voi hakea ainakin jotain osviittaa, mutta jos kuva pitää jokseenkin kutinsa niin mullitus joukkueessa on ennakoitua pienempi.

Keskustelua aiheesta käydään jo täällä. Nyt onkin erinomainen sauma näyttää päättelytaitoja ja paljastaa totuus kuvan takaa jo ennen julkaisua.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Salibandy Club Classic (@scclassic) jakama julkaisu