FBC Remix sai LASBin sarjapaikan – tässä ovat naisten Divarin ensi kauden joukkueet

Kuvituskuva: salibandy.fi

Kuvituskuva: salibandy.fi

Isokyröläinen FBC Remix nähdään ensi kaudella naisten Divarissa.

Remix sai sarjapaikan lahtelaiselta LASBilta, joka ei ilmoittautunut sarjaan määräaikaan 7.5. mennessä.

– Sarjajärjestäjä tarjosi vapautunutta paikkaa täyttöjärjestyksessä ensimmäisenä olevalle FBC Remixille, koska se sijoittui kolmikosta parhaiten runkosarjassa. FBC Remix vastasi myöntävästi sarjajärjestäjän sille tarjoamaan sarjapaikkaan ja joukkue on tänään ilmoittautunut mukaan naisten Divariin, pääsarjapäällikkö Joni Toivola selvensi.

Remixin päävalmentaja Toni Lehtimäki iloitsi sarjapaikasta, mutta samalla kertoi, että seurassa oli varauduttu kauteen Suomisarjassa.

– Oli syytä selvittää kun sarjataso nousee ja leikki kovenee, että pelaajat ovat valmiita sitoutumaan ja tekemään vielä enemmän hommia. Monella on työ- ja opiskeluasioita pelaamisen ohessa ja meillä on myös muualla asuvia, jotka joutuvat matkustamaan harjoituksiin.

Sarjajärjestelmäuudistuksen myötä naisten Divari pelataan kaudesta 2023-24 lähtien valtakunnallisena ja yksilohkoisena sarjana, jossa on mukana 10 joukkuetta. Yksittäisinä otteluina pelattavassa runkosarjassa kukin joukkue pelaa 18 ottelua, kun viime kaudella naisten 1. divisioonassa oli kolme kymmenen joukkueen lohkoa. Runkosarja pelattiin kaksinkertaisena ja turnausmuotoisena sarjana.

Naisten Divarin joukkueet kaudella 2023-24
Blue Fox, Uusikaarlepyy
FBC Remix, Isokyrö
HaHe, Haukipudas
Helsinki United
Jokerit, Helsinki
Northern Stars, Espoo
Nystars, Uusikaupunki
Pirkat, Pirkkala
SB Nivala
SBS Wirmo, Mynämäki