Kapteeni Hakala jatkaa Jymyssä – Vaarala Limingasta Seinäjoelle

Tommi Hakala jatkaa Jymyssä. Kuva: Juha Käenmäki

Tommi Hakala jatkaa Jymyssä. Kuva: Juha Käenmäki
Miesten F-liigan Nurmon Jymy on tällä viikolla julkaissut ensi kauden sopimuksia.

Uutena pelaajana joukkue on hankkinut vuonna 2003 syntyneen Karri Vaaralan LNM:stä 1+1-vuotisella sopimuksella. Monipuolinen Vaarala on edustanut koko aikuisuransa Limingan joukkuetta ja on pelannut kaikkiaan 86 Divarin ottelua (37+37).

– Hyvät ja odottavat fiilikset lähtä ekaa kertaa kokeileen liigassa pelaamista! Onhan tuota hetkeä odottanu jo pikkusesta asti ja nyt se haave vihdoin toteutuu, Vaarala sanoitti Jymyn uutisessa.

Jymy kertoi viikolla myös tärkeästä jatkosopimuksesta. Kapteeni Tommi Hakala jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella. Hakala on pelannut jo peräti 399 liigapeliä (111+84) SPV:ssä, Kooveessa ja Jymyssä. Hakala on myös kolminkertainen Suomen mestari SPV-ajoilta.

– Hyvillä mielin ja täynnä intoa lähden kesää ja tulevaa kautta kohti. Koen, että miehestä löytyy vielä lyödä pienempää vaihdetta silmään ja uskon syksyllä kauden alkaessa olevani paremmassa kunnossa kuin koskaan urallani. Meille on myös muotoutumassa kilpailukykyinen joukkue, joten se ruokki myös päätöstäni jatkaa valitulla tiellä, Hakala sanoitti.

Nurmon sopimustilanne:

Maalivahdit:
Karjalainen Aki
Pokela Matias

Puolustajat:
Puntanen Eetu
Saarela Miko (Koovee)
Saari Arttu
Sariola Eetu
Soininen Mirko
Vaarala Kalle
Karri Vaarala (LNM)

Hyökkääjät:
Hakala Tommi
Mäenpää Matias
Siegfried Noé (Floorball Thurgau)
Äijälä Eemil (LNM)
Äijälä Niklas