Mystinen ankka-päivitys – mitä Classic juonii?

Uutisankkoja vai mitä? Kuva:Kuvakaappaus Classicin Instagram-tililtä

Uutisankkoja vai mitä?
Kuva:Kuvakaappaus Classicin Instagram-tililtä

Tampereen Classicin miesten Instagram-tilille ilmestyi tiistai-iltana melko mystinen päivitys.

Kuvissa oli ankka-kuvituksella varustettuja pelaajia, ja asiaa avattiin lähinnä ”NEW SEASON” -sanaparilla. Onko kyseessä uusia sopimuksia vai jatkopahveja, vai mitä päivityksellä haetaan?

Huhumaassa Classicin sisääntulijoina on tällä hetkellä muutaman ison kalan lisäksi ainakin viime kaudella Sveitsissä pelanneet Aaro Helin ja Tuukka Salo, joilla on kokemusta joukkueesta jo ennestään. Kyse voi olla osin myös jatkosopimuksista, sillä lähtijöiden huhupuolelta löytyvät isot nimet Eemeli Salin ja Ville Lastikka.

Tiettävästi Classic on ollut aktiivinen myös draftin osalta, joten voisiko osa mystiikasta perustua siihen? Tietysti mahdollinen skenaario on sekin, että Classic on laittanut ankka-päivityksen ilmoille pelkkänä hämäyksenä. Ehkäpä viiden ankan mysteeri selviää lähiaikoina.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Salibandy Club Classic (@scclassic) jakama julkaisu