Pohjonen jatkaa LASBissa – Nivala ja Näveri palaavat oranssipaitoihin

Santtu Pohjonen jatkaa LASBissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Santtu Pohjonen jatkaa LASBissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Maalivahti Santeri Pohjonen, 25, jatkaa LASB-maalilla aina kevääseen 2025 asti, F-liigaseura kertoo sosiaalisessa mediassa.

Pohjonen on pelannut jo 239 liigaottelua Nokian KrP:ssa, Steelersissä ja LASBissa. KrP:n kanssa hän saavutti pronssia keväällä 2018. Viimeiset vuodet Pohjonen on ollut eittämättä yksi joukkueen tärkeimmistä palasista.

– Olihan tässä jokunen muukin vaihtoehto esillä, että siirtyisin muualle pelaamaan ja ulkomaillakin oli kausi mietinnässä, mutta uskon, että olen tehnyt myös nykyiseen henkilökohtaiseen tilanteeseeni nähden hyvän ja oikean valinnan. Uskon, että fanit ovat myös mielissään jatkopestistä, Pohjonen sanoitti.

Viiksistään tavaramerkin tehnyt Tino Nivala, 31, palaa LASB-paitaan yhden Sveitsin kauden jälkeen. Nivala on edustanut LASBia liigassa 154 peliä (53+69) ja Divarissa 88 peliä (84+82). Nivalan sopimus on vuoden mittainen.

Vili Näveri, 28, palaa LASB-paitaan kahden Divarin Rangersissa vietetyn kauden jälkeen. Näveri on pelannut LASBissa 132 liigapeliä (23+14). Kokemusta Divarista on kertynyt LaSB:sta ja Rangersista kaikkiaan 125 peliä (47+40).

– Lähtiessä tiesin, että tulen vielä palaamaan takaisin. Rangersissa pari vuotta ei mennyt joukkueena lainkaan putkeen, vaikka joukkueessa oli valtava potentiaali. Näistä parista vuodesta jäi tärkeää oppia taskuun siitä huolimatta, Näveri valotti.

LASB saa vahvistusta myös valmennusosastolle, kun Teppo Rantala vahvistaa joukkueen valmennusta ensi kaudella.