Huhumaa

Viisi pelaajaa palaa Jymyyn – ”Meillä oli selkeä visio kasvattaa joukkueen runkoa”

29.05.
2023
Huhumaa

Jymy hankki lisää leveyttä kokoonpanoonsa. Kuva: Juha Käenmäki

Nurmon Jymy julkaisi viikolla viisi pelaajasopimusta. Pelaajat ovat kaikki paluumuuttajia tai muuten Jymy-taustaisia pelaajia.

Kokoonpanoon liittyvät Joona Luukko, Jussi Lassila, Justus Ranta, Aleksi Ojanperä sekä Eetu Manninen. Lassila on pelannut Jymyssä 68 peliä Divaria (24+8) ja kymmenen liigapeliä kaudella 2020-21 (2+2). Manninen on esiintynyt Jymy-paidassa neljästi liigassa vuosina 2020-22. Viime kaudella nuorukainen edusti Classicin P22-joukkuetta ja saavutti SM-hopeaa.

– Viime kauden vaativasta 33 pelin runkosarjasta oppineena, meillä oli selkeä visio kasvattaa joukkueen runkoa, ja on upeaa saada Jymykasvatteja/-taustaisia pelaajia takaisin. Justus ja Joona treenasivat meidän mukana jo aika paljon viime kaudella.

– Mielenkiintoista nähdä miten vuosi Classicin organisaatiossa on kehittänyt Eetua. Aleksi on päässyt tosi hyvin treenaamiseen kiinni ja Jussin laadukkaan laukauksen tuntevat kaikki. Kaikki ovat tulleet hyvällä energialla mukaan ryhmään heti ensimmäisestä treenistä lähtien, päävalmentaja Jarmo Eteläaho sanoitti.

Jymy vahvisti loppuviikosta myös valmennusryhmänsä. Päävalmentajan lisäksi mukana ovat fysiikka-ja lajivalmentaja Jiri Kirsilä, psyykkinen valmentaja Petri Kangaskokko ja uutena mukaan tulee lajivalmentaja Jari Karjalainen, jolla on aiempaa kokemusta LNM:n luotsaamisesta.

Tämän hetken pelaajatilanne:

Maalivahdit:
Hanousek Martin (FBC Štíři České Budějovic)
Karjalainen Aki
Pokela Matias

Puolustajat:
Puntanen Eetu
Ranta Justus (Mailattomat)
Saarela Miko (Koovee)
Saari Arttu
Sariola Eetu
Soininen Mirko
Vaarala Kalle

Hyökkääjät:
Hakala Tommi
Hankkio Jari
Kauppila Oskari
Kortesluoma Jesse
Lassila Jussi (Mailattomat)
Luukko Joona (Mailattomat)
Manninen Eetu (Mailattomat)
Mäenpää Matias
Ojanperä Aleksi (Mailattomat)
Siegfried Noé (Floorball Thurgau)
Vaarala Karri (LNM)
Virtanen Jasper
Äijälä Eemil (LNM)
Äijälä Niklas

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen