Ulkomaat

Alexander Rudd palasi Ruotsin liigaan viime kaudella – tältä se näytti

03.06.
2023
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsalaistaituri Alexander Rudd palasi viime kaudella Ruotsin Superliigaan.

Sentteri pelasi Ruotsissa edellisen kerran kaudella 2020-21 Storvretassa, ja siirtyi sittemmin Sveitsiin. Rudd esiintyi Gävlen paidassa 23 kertaa runkosarjassa tehopistein 18+20, joten paluu oli yksilötasolla onnistunut. Gävlen kohtalona oli kuitenkin pudota SSL:stä.

Maailman parhaisiin pelaajiin parhaimmillaan kuulunut Rudd on viime vuosina kärsinyt erilaisista henkilökohtaisista ongelmista ja ura on ollut laskusuuntainen. Rudd edusti Ruotsia viimeksi vuoden 2018 MM-kisoissa.

Oheisen videon on tuottanut 221Floorball.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen