Salibandyn sanakirja: Insweeper

Tässä tuskin viritellään insweeperiä. Kuvituskuva: salibandy.fi

Tässä tuskin viritellään insweeperiä. Kuvituskuva: salibandy.fi

Salibandyn sanakirjassa perataan salibandysanastoa artikkeleiden muodossa.

Insweeper-laukaus on varmasti salibandyn seuraajille tuttu liike, vaikka itse liike ei olisikaan. Insweeperissä on olennaista tehdä pieni liike pallon kanssa ja laukoa läheltä omia jalkoja. Taitavimmat osaavat käyttää insweeperiä taidokkaasti hyödykseen pelikentällä.

Jos liike ei ole ennestään tuttu niin alla oleva video esittää sen hyvinkin selkeästi.

Pääkallo kerää lajisanastoa ”Salibandyn sanakirja” -artikkeleiden alle. Tarkoituksena on kerätä lajisanastoa mahdollisimman kattavasti, ja alustava pohja on tehty parinkymmenen termin osalta. Ainakin alkajaisiksi sanastoa julkaistaan artikkelimuodossa, mutta kaipaamme apua ja osallistumista myös lukijoilta.

Salibandysanastoa voi ehdottaa foorumilla olevassa ketjussa, ja samalla voi vääntää peistä sanastosta, joka on varmasti useimmille lajiseuraajille ennestään tuttua.