Suomen mestareilla karut Ruotsin reissut – Classic päivän ainoa suomalaisvoittaja

Classic oli lauantain ainoa suomalaisvoittaja Champions Cupissa. Kuva: IFF

Classic oli lauantain ainoa suomalaisvoittaja Champions Cupissa. Kuva: IFF

Salibandyn Champions Cupin puolivälierät alkoivat lauantaina kolmen ottelun voimin.

Ainoa suomalaisonnistuja oli Tampereen Classicin miesten joukkue. Classic kaatoi Ruotsin mestari Storvretan kotikentällään Lempäälässä maalein 2-1. Classicin molemmista maaleista vastasi Aaro Helin. Classic oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, ja lopputulos mairitteli enemmän Storvretaa.

Ruotsalaisten paras pelaaja oli maalivahti Måns Parsjö, joka otti paikoin loistokoppeja. Erinomaisesti pelasi myös Classic-vahti Lassi Toriseva, jonka selän taakse meni vain yksi laukaus. Tasavoimin peli meni Classicille 2-0 ja tamperelaiset hukkasivat myös rankkarin. Kerromme ottelusta lisää sunnuntaina.

Miesten Suomen mestari TPS sai Ruotsin kakkosjoukkueelta Falunilta kylmää kyytiä. Kotijoukkue kaatoi turkulaiset lopulta maalein 12-5. Peli ratkesi eritoten toisessa erässä, jonka Falun vei 6-2.

TPS:n naisille reissu Göteborgiin ei ollut sen helpompi. Suomen mestari taipui Ruotsin kakkosjoukkueelle maalein 13-6. Kotijoukkueen tehopelaajia olivat Emma Stenberg (4+2) ja Klara Löneberg (3+3). Suomalaisista Jenna Saario iski neljä pistettä vieraille (2+2).

Turkulaisten kannalta positiivista on, että tappioluvuilla ei ole sinällään väliä, jos voittaa toisen Suomessa pelattavan osaottelun. Silloin edessä on jatkoaika. Turkulaiset pelaavat viikon päästä Suomessa ja Classic Uppsalassa.

Rekrytoimme uusia tekijöitä! Jos kiinnostuit niin lisätietoja löytyy täältä: Rekry: Haluatko mukaan Pääkallon toimitukseen