Viikonloppuvisa: Vähintään kymmenen tehopistettä U23-maajoukkueessa

Viikonloppuvisa on visainen! Kuva: Esa Jokinen

Viikonloppuvisa on visainen! Kuva: Esa Jokinen

Viikonloppuvisassa arvuutellaan pelaajia, jotka iskeneet 10 pistettä tai enemmän U23-maajoukkueessa.

U23-maajoukkue on perustettu vuonna 2016 ja sen tarkoitus on toimia siirtymävaiheena U19-maajoukkueesta miesten maajoukkueeseen. Ainakin ajoittain joukkueeseen on kuitenkin valittu muutama yli 23-vuotias pelaaja. U23-maajoukkueelle ei ole varsinaisia kilpailuja, mutta se pelaa kauden aikana erinäisiä harjoitusotteluita, joissa se on ollut hyvinkin menestyksekäs vuosien saatossa.

Oheinen visa poikkeaa normaalista viikonloppuvisasta. Siinä on 20 nimeä, joista pitäisi pystyä valitsemaan 13 pelaajaa, jotka ovat tehneet U23-maajoukkueessa 10 tehopistettä tai enemmän. Visa ei ole helpoimmasta päästä, mutta mukava pähkinä kelle tahansa salibandyn seuraajalle.