Champions Cupin välierissä järjettömiä tuloksia – Thorengruppen pieksi Zugin 31-5

Veera Kaupin tähdittämä Thorengruppen kylvetti Zugia ihan kunnolla. Kuva: Michael Peter/IFF

Veera Kaupin tähdittämä Thorengruppen kylvetti Zugia ihan kunnolla. Kuva: Michael Peter/IFF

Salibandyn Champions Cupissa pelataan tällä hetkellä jo välieriä naisten puolella.

Ruotsin mestari Team Thorengruppen varmisti tiensä finaaliin täysin murskaavalla tavalla. Se kaatoi ensin sveitsiläisen Zugin lukemin 16-3, eikä jättänyt mitään arvailujen varaan, vaan voitti toisen välierän vielä 15-2. Thorengruppen pudotti puolivälierissä Classicin yhteismaalein 21-6, joten tie finaaleihin on kulkenut kohtuullisen ylivoimaista polkua.

Toisessa parissa Pixbo pudotti sveitsiläisjoukkue Kloten-Dietlikon Jetsin maalierolla 16-7. Pixbo taasen eteni välieriin kaatamalla TPS:n puolivälierissä 22-10. Täten kaksi ruotsalaisjoukkuetta kohtaa naisten finaalissa.

Menestys on näkynyt myös pistepörsseissä. Pixbon Emma Stenberg on takonut pisteet 11+4 ja Thorengruppenin Emelie Winbron 9+5. Suomalaisista parhaita tehoja ovat iskeneet Thorengruppenin Veera Kauppi (5+5) ja Oona Kauppi (5+4).

Miesten välierät pelataan marraskuun lopussa. Vastakkain ovat ruotsalaiset Storvreta ja Falun sekä Wiler-Ersigen (Sveitsi) – Tatran Tresovice (Tshekki).